Amaneti – Episodi 82
Amaneti – Episodi 82

15:30 16/06/2021

Çfarë do të ndodhë me Kirazin? A do të mundet ajo të shpëtojë nga burgu?

Jaman , Seher dhe Jusuf kalojnë ca momente të bukura së bashku.

Tashmë akulli mes  Seherit dhe Jamanit po thyhet ngadalë.

Policia vjen të arrestojë Seherin. A ka gisht Jaman në arrestimin e saj?

Të ngjashme