Amaneti – Episodi 835


Amaneti – Episodi 835

15:30 13/11/2023

Çfarë do të thuhej në një përballje mes Koraj, Aishe dhe Ferit?

Kazim ndodhet në duart e Jamanit. Çfarë do të ndodhë me të?

Një armik tjetër po përgatittet për t’i dhënë fund Jamanit.


Të ngjashme