Amaneti – Episodi 837


Amaneti – Episodi 837

15:30 15/11/2023

Jaman dhe Nana caktojnë datën e tyre të marteses.

Ferit dhe Aishe janë të detyruar të punojnë së bashku për një operacion tejet të vështirë.

Zehir tashmë ka një plan akoma më të rrezikshem për Jamanin.


Të ngjashme