Amaneti – Episodi 840


Amaneti – Episodi 840

15:30 18/11/2023

Ferit dhe Aishe po kalojnë moment të bukura së bashku larg të gjithëve.

Jaman ndërkohë po mundohet të gjejë armikun e tij më të madh pa e ditur që në të vërtetë ndodhet brenda shtëpisë së tij.


Të ngjashme