Amaneti – Episodi 856


Amaneti – Episodi 856

15:30 07/12/2023

Tunxha arrin të lirojë Jufufin. Çfarë do të ndodhë tashmë me këtë të fundit?

Çfarë do të mësojë Ferit nga një regjistrim në telefonin e Aishes?

Jaman dhe Nana të dëshpëruar kërkojnë Jusufin.

Të ngjashme