Amaneti – Episodi 857


Amaneti – Episodi 857

15:30 08/12/2023

Ferit është i vendosur për të zbuluar se çfarë po fshehin Koraj dhe Aishe.

Një telefonatë nga një i panjohur do jetë shpresë për Jamanin dhe Nanan për të gjetur Jusufin.

Por Zehir përsëri do të jetë një hap para tyre.

Të ngjashme