Amaneti – Episodi 861


Amaneti – Episodi 861

15:30 13/12/2023

Ferit merr Doan dhe largohet bashkë me të. Si do ta presë Aishe këtë gjë?

Jaman arrin të shpëtojë Jusufin. Por përballja me Zehirin mund të jetë fatale për të.

A do të mundet Nana të mbërrijë në kohë t’u vijë në ndihmë atyre?

Të ngjashme