Ambientalistët: Jo ndërtimeve poshtë digës së liqenit


Ambientalistët: Jo ndërtimeve poshtë digës së liqenit

15:59 30/12/2014

 

Banorë të kryeqytetit të zonës pranë Liqenit Artificial kërkojnë sërish nga qeveria dhe bashkia që të mos lejojnë ndërtimin e pallateve shumëkatëshe poshtë digës së liqenit.

Në mbështetje të tyre, ambientalisti Sazan Guri kërkoi që të mos pushtohet edhe hapësira më e fundit publike që ka mbetur në Tiranë.

 

Të ngjashme