Azgan Ferati, anëtari më i ri i Partisë Socialiste në zonën e Vaqarrit, i surprizoi të gjithë të pranishmit kur mori çiftelinë dhe këndoi një këngë gjatë shpërndarjes së kartave të anëtarësisë nga drejtuesi politik i PS-së për qarkun e Tiranës, Erion Veliaj.


Në fund të takimit, Veliaj tha se vetëm në Partinë Socialiste mund të bashkohen vallet dhe traditat e Shqipërisë së mesme me ato të veriut.

“Vetëm te Partia Socialiste, mund të bashkohet Shqipëria e mesme me valle dhe tradita, me rapsodët dhe malësorët e veriut. Faleminderit të gjithëve nga zemra. Ju uroj mirëseardhjen anëtarëve të rinj në familjen tonë”, tha Veliaj./tvklan.al