Për Arilena Arën performanca e sotme e Anisës ishte fenomenale dhe performanca e saj më e mirë vokale.

Artistja vuri në pah problemet teknike, gjë për të cilën tha se muzika e ulët bëri që zëri i Anisës të dëgjohej shumë mirë.

“Muzika u dëgjua 50% te ne. Pavarësisht problemeve teknike që bënë që zëri yt të dëgjohej shumë pastër. Për ty nuk kam fjalë! Ke qenë fenomenale, performanca jote më e mirë vokale!”-tha Arilena./tvklan.al