Aromë dreke – Redi Panariti – Virgin Mojito, Orange Sour & Passion Fruit
Aromë dreke – Redi Panariti – Virgin Mojito, Orange Sour & Passion Fruit

12:50 11/06/2021

Kokteili 1: VIRGIN MOJITO
Akull
Lime
Mente
Soda
Sheqer kallami

Kokteili 2: ORANGE SOUR & PASSION FRUIT
Akull
Lëng portokalli
Lëng limoni
Passion fruit
Shurup sheqeri

Receta e Arvit: Toast i fërguar dhe i mbushur
3-4 vezë
2-3 feta bukë toast-i
2 fije proshutë kotto
2 feta djathë toast-i
1 gjethe sallatë jeshile
1 lugë ketchup

Të ngjashme