“Arrest me burg” për 12 të arrestuarit në Shkodër

“Arrest me burg” për 12 të arrestuarit në Shkodër

19:43 16/03/2019

Gjykata e Shkodrës ka dhënë masën e sigurisë “arrest me burg” për 12 të arrestuarit, dy ditë më parë në kuadër të operacionit “Maranaj”.

Të gjithë këta persona ishin të përfshirë në një skemë fajdesh. Nëse qytetarët nuk kthenin paratë për një javë, atyre u merreshin pronat që zotëronin, si makinat, apartamentet etj.

Në këtë skemë ishin të përfshirë ish-kancelari gjykatës së Shkodrës, policë dhe noterë. Ky grup kriminal u denoncua nga dhjetëra persona, mes tyre dhe ish prefekti, Paulin Radovani.

Gjatë aksionit policia sekuestroi rreth 238 mijë euro, 272 mijë dollarë si dhe 20 automjete.

Tv Klan

Delta
LAJMET

Të ngjashme

KPT
KPT
UKT
UKT
Doktori