ARTA MARKU ‘NE KTHINAT E KUJTESES’ SE 6 PERSONAZHEVE DHE PANAIRI I LIBIRT!

ARTA MARKU ‘NE KTHINAT E KUJTESES’ SE 6 PERSONAZHEVE DHE PANAIRI I LIBIRT!

10:00 24/04/2014

Të ftuar:

Arta Marku – Gazetare, autore e librit “Në kthinat e kujtesës”

Dhurata Shehri – Pedagoge e Gjuhësisë (Letërsisë), Fakulteti i Historisë dhe Filologjisë

Të ngjashme
UKT