Gjatë mbrëmjes së djeshme ka pasur plot surpriza dhe emocione të forta. Ndër më pak të pëlqyerit e publikut ishin Gleni dhe Stivi e kësaj jave ishte rradha e vajzave për të votuar.

Vajzat morën vendimin unanim për të larguar Glenin e mes tyre dhe Artemis votoj që të qëndroj Stivi në vilë dhe Gleni të largohet.

Kjo nga Sofiela është komentuar si dicka që nuk i duket shumë normale që të votosh partnerin tënd të dalë nga vila.

Sofiela: Më çuditi që Artemis zgjodhi Glenin të dalë. Me Stivin ajo s’ka asnjë lidhje.

Ndiqni episodet ditore të Love Island Albania në orën 18:20, në Tv Klan./LoveIslandAlbania