Asgjesohen mbi 7 mijë rrënjë kanabis në Shkodër e Krujë


Asgjesohen mbi 7 mijë rrënjë kanabis në Shkodër e Krujë

12:34 14/08/2014 kanabis (1)Në kuadër të operacioneve antikanabis të cilat janë shtrirë në disa zona të Shqipërisë, Policia ka bërë të mundur zbulimin dhe asgjesimin e mbi 6 mijë rrënjëve kanabis në fshtrat e Shkodrës.

Droga u gjet e mbjellur në 30 parcela të ndryshme në fshatin Benë dhe Shkrel.

Ndërkohë në Krujë  janë asgjesuar të mbi 1 mijë rrënjë bimë narkotike e cila u gjet e mbjellur në 11 parvela në fshatrat Mafsheq, Bura dhe Mukaj.

tvklan.al

Të ngjashme