catherineShefja në largim e Politikës së jashtme dhe Sigurisë së Bashkimit Europian, Catherine Ashton, do te vijojë të udhëheqë bisedimet me Iranin, për programin bërthamor të Republikës Islamike.

Ka qënë vetë britanikja që konfirmoi lajmin, duke thënë se edhe pas mbarimit të mandatit të saj këtë muaj do të vazhdojë të negociojë mes palëve.

Tv Klan