Babil – Episodi 10Babil – Episodi 10

19:30 17/11/2021

Tashmë Ilaj bëhet bashkë me Irfanin dhe Egemenin në projektin e tyre, “Babil”.

Cila do të jetë levizja e saj e parë si investitore e këtij projekti?

Debatet mes Irfanit dhe Edës tashmë vijnë e shtohen edhe më shumë me praninë e Ilajit.

Një luftë e ftohtë ka nisur mes kësaj të fundit dhe Kudretit.
Të ngjashme