Babil – Episodi 12Babil – Episodi 12

19:30 19/11/2021

Irfan gjatë një takimi të rëndësishëm ndeshet me studentin e tij që tashmë po kërkon t’i bashkohet në mashtrimin e tij.

A do ta lejojë ai?  Eda ndodhet në vështirësi. Kush do të jetë personi që do ta ndihmojë atë?

 Eda i bashkohet një festë që Irfan organizon me ortakët e tij.

Si do të jetë takimi mes saj dhe Ilajit?
Të ngjashme