Babil – Episodi 14 - Tv Klan

Babil – Episodi 14


Babil – Episodi 14

19:30 22/11/2021

Si do të shkojë darka mes Irfan, Sulejmanit dhe dy bashkëshortëve të tyre?

Safet i komunikon Edës se tashmë ai është në dijëni të sekretit të saj dhe vendos t’i rrëfejë Irfanit gjithë të vërtetën.

A do ta lejojë Eda këtë gjë? 

Denizit vazhdojnë t’i rëndohen edhe më shumë simptomat e tij…
Të ngjashme