Babil – Episodi 16 - Tv Klan

Babil – Episodi 16


Babil – Episodi 16

19:30 24/11/2021

Në momentin që Irfan dhe Eda më në fund arrijnë të gjejnë paratë e operacionit dhe tentojnë të ikin nga vendi, policia u prish lumturinë atyre.

A ka gisht Ajshe në ndalimin e tij?

Cila do të jetë hakmarrja e Sulejmanit ndaj Irfanit dhe Egemenit?
Të ngjashme