Babil – Episodi 18Babil – Episodi 18

19:30 26/11/2021

Ajshe vazhdon të bëjë për vete Hakanin në mënyrë që të nxjerrë më shumë informacione nga ai.

Çfarë ka në dorë ajo kësaj here?

Pas një përballjjeje mes Ilajit dhe Edës, gjëndja shëndetësore e Denizit rëndohet.

Irfan shantazhon Hakanin me pamjet e vrasjes që ky i fundit ka kryer.

A do të arrijë Irfan pas kësaj të gjejë shumë e duhur për operacionin e djalit të tij?
Të ngjashme