Babil – Episodi 54
Babil – Episodi 54

19:30 07/01/2022

Në momentin që Eda dhe Egemën kërkojnë Denizin me dëshpërim, Irfan e rikthen përsëri atë në shtëpi.

A do të mund të kuptojë Irfan që paratë që ka ai janë false?

 Kur Egemen tenton të marrë me forcë Denizin nga krahet e Irfanit, i rrëfen atij se kush është babai i tij i vërtetë…

Të ngjashme