Babil – Episodi 57


Babil – Episodi 57

19:30 11/01/2022

Sulejman dhe Egemen të dy në vështirësi ekonomikë ndihmohen nga bashkëshortët e tyre me shuma të mëdha parash.

Falë atyre shumave ata arrijnë të nisin një dërgesë armësh.

Por çfarë do të ndodhë në të vërtetë gjatë asaj dërgesë?

Cili ka qënë plani i fshehur i Irfanit?

Ajshe peson një zhgënjim nga Irfan kur e shehh atë në krahët e Ilajit…
Të ngjashme