Babil – Episodi 58


Babil – Episodi 58

19:30 12/01/2022

Si do ta presë Ilaj faktin që ajo është përdorur nga Irfan gjatë gjithë kësaj kohe?

Irfan tashmë po ju jep goditjet e fundit Sulejmanit dhe Egemenit duke ju marrë gjithçka që ata kanë.  

Irfan dhe Nihal më në fund i dorëzohen dashurisë së tyre…
Të ngjashme