Babil – Episodi 59


Babil – Episodi 59

19:30 13/01/2022

Si do të jetë përballja tjetër mes Ilajit dhe Irfanit?

Egemen çon Eden dhe Denizin të jetojnë tek shtëpia e motrës së tij.

Sulejman tashmë është vënë pas parave që Irfan i mori atij.

A do të mundet ai t’i rimarrë përsëri ato?

Çfarë do të ndodhë me Xhihanin, krahun e djathtë të Irfanit?
Të ngjashme