Babil – Episodi 60
Babil – Episodi 60

19:30 14/01/2022

A do të mund t’i mbijetojë Xhihan plumbit të marrë?

Irfan i dëshpëruar i drejton armën Egemenit duke e fajësuar atë mbi gjithçka çfarë ka ndodhur. 

Policia bastis zyrën e Ozkanit në të cilën ndodhet dhe Egemen. Çfarë do të ndodhë me të?

Deniz kërkon nga Irfan të bëjë paqe me Egemenin…

Të ngjashme