Babil – Episodi 61
Babil – Episodi 61

19:30 15/01/2022

Irfan me një armë në dorë e vë Egemenin para dy zgjedhjeve, ose të arratiset njëherë e përgjithmonë ose jeta e tij do të mbarojë aty.

Ilaj vendos t’i dorëzojë unazën e saj të martesës Kudretit dhe të largohet nga jeta e Sulejmanit.

Ky i fundit kërkon ndihmën e ish-gruas së tij që të arratiset nga vendi.

Të ngjashme