Banesa e Kryetarit të Gjykatës Kushtetuese nuk ruhet më nga policia (18 Nëntor 1998)

Banesa e Kryetarit të Gjykatës Kushtetuese nuk ruhet më nga policia (18 Nëntor 1998)

13:05 18/11/1998

Banesa e Kryetarit të Gjykatës Kushtetuese Fehmi Abdiu, pas sulmit të ndodhur disa ditë me parë, nuk ruhet më nga policia. Vendimi më i fundit i Policisë është i ai i ruajtjes së banesës vetëm natën duke lënë të frikësuar jo vetëm familjarët e familjes Abdiu por dhe banorët e tjerë të pallatit që në pamundësi të restaurimit të banesae të tyre i frikësohen dhe ndonje sulmi tjetër të mundshëm.

Pamje nga banesa e Fehmi Abdiut./tvklan.al

Gazetar : Eduart Frangaj

Të ngjashme
UKT