Barbarossa – Episodi 100

Barbarossa – Episodi 100

21:00 19/05/2023

Hizir nga njera anë dhe Oruç nga ana tjetër vuajnë mbi varret e grave që ata dashuruan.

Cili do të jetë tashmë plani i rradhës i Don Diegos?

Çfarë do të thuhet mes Piri Reis dhe xhaxhait të tij?

Të ngjashme