Barbarossa – Episodi 101

Barbarossa – Episodi 101

21:00 22/05/2023

Të etur për hakmarrje, Hizir dhe Oruç ngrejnë kurthe kundër Don Diegos dhe njerëzve të tij.

Çfarë do të ndodhë me Petron?

A do të mundet Hizir të ekzekutojë Don Diegon dhe Rozen?

Të ngjashme