Barbarossa – Episodi 103

Barbarossa – Episodi 103

21:00 24/05/2023

Oruç ekzekuton në mes të qytetit Selimin dhe arrin të zërë vendin e tij.

Gjatë një përballje me Don Diegon dhe Rozen, Esma do të qellohet me armë.

A do të ketë ajo të njëjtin fat si Merjem dhe Izabel?

Po me Iljazin çfarë do të ndodhë?

Të ngjashme