Barbarossa – Episodi 104

Barbarossa – Episodi 104

21:00 25/05/2023

Oruç dhe Hizir do të përballjen me dhimbjen e madhe të vdekjes së vëllait të tyre.

Ndërkohë që mundohet të hakmerret ndaj Iljazit, Oruç tradhëtohet nga njerëzit e tij dhe bie në kurthin e don Diegos.

A do të ketë ai të njëjtin fat si vëllai i tij?

Të ngjashme