Barbarossa – Episodi 105


Barbarossa – Episodi 105

21:00 26/05/2023

Hizir me dhimbje të thellë i jep lamtumirën e fundit dhe vëllait tjetër të tij.

Të gjithë të pikëlluar vuajnë Humbjen e Oruçit.

Don Diego dhe Roza vazhdojnë me vrasjet e tyre.Të ngjashme