Barbarossa – Episodi 106


Barbarossa – Episodi 106

21:00 29/05/2023

A do të mundet Hizir të hakmerret për vrasjen e dy vëllezërve të tij?

Çfarë do të thuhet mes Dervishit dhe Piri Reis?

Kush do të bjerë kësaj rradhe në duart e Don Diegos?Të ngjashme