Barbarossa – Episodi 14


Barbarossa – Episodi 14

21:00 19/01/2023

Një letër nga Oruç do të gëzojë dhe të hidherojë në të njëjtën kohë Despinen.

Në përballjen mes dy anijeve, Isak dhe Hizir arrijnë të mundin atë të Rodkos.

Çfarë do të ndodhë tashmë që Poseidon ndodhet në anën e Pietros?

Të ngjashme