Barbarossa – Episodi 15


Barbarossa – Episodi 15

21:00 20/01/2023

Cilat do të jenë urdhërat e Pietros ndaj Poseidonit para se ai të dalë në det?

A do të mundet Izabel të zbulojë planet e të atit?

Cili është plani i ri i Oruç dhe ekuipazhit të tij?

Të ngjashme