Barbarossa – Episodi 16


Barbarossa – Episodi 16

21:00 23/01/2023

Izabel ka një informacion të rëndësishem për Hizir.

Oruç arrin të fitojë një betejë tjetër.

Çfarë planesh po thur Pietro?

Çfarë do të ndodhë mes një përballjeje të Izabel dhe Despina?

Të ngjashme