Barbarossa – Episodi 17

Barbarossa – Episodi 17

21:00 24/01/2023

Oruç dhe ekuipazhi i tij shpëtojnë fshatarët e persekutuar dhe nisën përsëri në det.

Ata sulmohen nga Antuan, i cili u kthye në det me emrin Pirati i Zi.

A do të jenë në gjendje ata t’i mbijetojnë këtij sulmi?

Gjithashtu dhe Hizir me Nikon nga ana tjetër janë në rrezik të madh…
Të ngjashme