Barbarossa – Episodi 18

Barbarossa – Episodi 18

21:00 25/01/2023

Si është gjendja e Oruçit dhe ekuipazhit të tij?

Me kë do të përballet Izabel?

A do të vazhdojë marrëveshja mes Pietros dhe Antuan?
Të ngjashme