Barbarossa – Episodi 51


Barbarossa – Episodi 51

21:00 13/03/2023

Dervish për herë të dytë arrin të shpëtojë jetën e Piri Reis.

Iljaz dhe Ester kurorëzohen në martesë. Si do të shkojë kjo dasëm?

Merjem tradhëton Oruçin duke liruar njerëzit e Pietros.Të ngjashme