Barbarossa – Episodi 54


Barbarossa – Episodi 54

21:00 16/03/2023

Oruç dhe vëlezërit e tij përballen me njjë sulm të papritur nga Pietro.

Çfarë do të kërkojë Oruç nga dy pengjet e tij?

Pietro zihet në një kurth…Të ngjashme