Barbarossa – Episodi 56

Barbarossa – Episodi 56

21:00 20/03/2023

Të gjithë të shkatërruar vajtojnë për humbjen e Oruçit.

Si do ta presë Izabel lajmin e vdekjes së tij?

Tashmë Hizir, Iljaz dhe Piri Reis kërkojnë hakmarrje mbi vdekjen e Oruçit.

Të ngjashme