Barbarossa – Episodi 57

Barbarossa – Episodi 57

21:00 21/03/2023

Si do të jetë përballja e Merjemit me Pietros?

Iljaz dhe Hizir arrijnë të gjejnë gjallë vëllain e tyre.

Kush është përsoni që ka shpëtuar jetën e tij?

Si do ta presin armiqtë e tij këtë lajm?  

Të ngjashme