Barbarossa – Episodi 58

Barbarossa – Episodi 58

21:00 22/03/2023

Antuan kërkon t’i bashkohet Oruçit në betejen e tij të rradhes.

A do të lejojë Oruç që të luftojë tashmë krah tij dhe jo më kundër tij?

Çfarë do të ndodhë me Merjemin?

Një masakër e madhe do të ndodhë me urdhër të Pietros.

Të ngjashme