Barbarossa – Episodi 59

Barbarossa – Episodi 59

21:00 23/03/2023

Oruç dhe njërëzit e tij arrijnë përsëri të korrin një tjetër fitore kundër Pietros.

Çfarë do të ndodhë me këtë të fundit?

Çfarë do të thuhet mes Shahbazit dhe motrës së tij?

Të ngjashme