Barbarossa – Episodi 60

Barbarossa – Episodi 60

21:00 24/03/2023

Çfarë do të thuhet në një përballje mes Karabej dhe Dervish?

Hizir shkon tek Pietro për të marrë Merjemin nga ai.

Çfarë po ndodh me këtë të fundit?

A do të mundet Hizir ta shpëtojë atë nga duart e vëllait të saj?  

Të ngjashme