Barbarossa – Episodi 61


Barbarossa – Episodi 61

21:00 27/03/2023

Antuan arrin të shpëtojë Dervishin.

Çfarë do të ndodhë në një përballje mes Karabej dhe Oruç?

Si është gjëndja e Merjemit?

A do ta marrë më në fund Izabela faljen e Oruçit?
Të ngjashme