Barbarossa – Episodi 99

Barbarossa – Episodi 99

21:00 18/05/2023

Hizir do të përballet me humbjen e Merjemit.

Si do ta përballojnë ai  dhe Dervish këtë dhimbje?

Po Izabel a do të mund të shpëtojë apo dhe ajo do t’i dorëzohet vdekjes?

Të ngjashme