BASHA DHE PROTESTA E PD-SE!

BASHA DHE PROTESTA E PD-SE!

11:00 22/05/2014

Të ftuar:

Lulzim Basha – Kryetar i PD-së

Lorenc Vangjeli – Gazetar

Juli Xhokaxhi – Gazetare ‘ABC News’

Robert Rakipllari – Kryeredaktor i PANORAMA

Cim Peka – Gazetar

 

 

Të ngjashme
UKT

BASHA DHE PROTESTA E PD-SE!

BASHA DHE PROTESTA E PD-SE!

11:00 22/05/2014

Të ftuar:

Lulzim Basha – Kryetar i PD-së

Lorenc Vangjeli – Gazetar

Juli Xhokaxhi – Gazetare ‘ABC News’

Robert Rakipllari – Kryeredaktor i PANORAMA

Cim Peka – Gazetar

 

 

Të ngjashme
UKT