Basha: KE të monitorojë sundimin e ligjit në Shqipëri

Posta

Basha: KE të monitorojë sundimin e ligjit në Shqipëri

19:11 15/04/2019

Kreu demokrat, Lulzim Basha, i ka kërkuar Komisionit Europian që të dërgojë një mision në Shqipëri për të monitoruar të gjithë sistemin e sundimit të ligjit.

Gjatë një aktiviteti në Slloveni, Basha u shpreh se, “monitorimi më efektiv i reformave të Sundimit të Ligjit në vendet që kërkojnë anëtarësim, mund të arrihet duke u mbështetur në shembullin pozitiv të të ashtuquajturit “Raporti Priebe”, i cili ndihmoi në tejkalimin e një krize serioze të demokracisë dhe sundimit të ligjit në Maqedoni në 2015”.

Tashmë ky mision po operon në Bosnje Hercegovinë.

Tv Klan


Reklama
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
UKT
UKT

Grupi